21.5.2019 - 4.dan

Dan sva fanta začela zgodaj zjutraj. Vstala sva že ob 6.30, pojedla, se umila in odpravila na avtobus za v podjetje. Vožnja je trajala približno 1 uro in 30 min. Ko sva prispela k delodajalcu, nas je z veseljem pričakal, nam povedal par osnovnih stvari in nam dal prvo nalogo. Iz polnega valjastega kosa aluminija širine 30 mm sva morala izdelati stopničasto gred. Stroj, na katerem sva delala, je bila stružnica, podobna našim v šoli, zato sva se na njej zelo dobro znašla. Po opravljenem delu sva se še malo pogovorila in se počasi odpravila v center mesta.

Larisa je dan začela bolj pozno. Pred podjetjem jo je pričakal šef, ki ji je dal nekaj napotkov in s kratkim testom preveril njeno znanje uporabe programov, da bo lažje prilagodil njene naloge.

Petja je dobila delo na Educademiji, kjer je takoj dobila zaposlitev. V register je morala vpisati 60 otrok - njihove podatke (ime, priimek, datum rojstva, ime in priimek staršev in druge pomembne stvari).

Po končanem delu smo se vsi zbrali v centru mesta, pojedli kosilo in odšli na ogled Real Alcazarja. Miha se ogleda žal ni mogel udeležiti zaradi slabega počutja.Dan smo zaključili ob večerji v našem prečudovitem stanovanju.
Slika iz Real Alcazarja

Slika iz Real Alcazarja


Slika iz Real Alcazarja


Slika s Real Alcazar


Slika iz Real Alcazaja


Slika iz Real Alcazarja


Slika z dela


Komentarji